Top sellers

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Korda produkter 

 • Korda 4th Dimension Glasses
  Korda 4th Dimension...

  Polariserede solbriller er måske det vigtigste element i dit udvalg, som du kan eje. 

  De skærer ned på solskæret som er så kraftigt i vandet, så det giver dig mulighed for at kunne se fiskene bevæger sig rundt under overfladen. Så det er kun naturligt, at Korda ville frigive deres egen serie af solbriller

  Så velkommen til den 4. dimension. Serien består af syv par briller i alt, på tværs af tre stilarter, Wraps, Classic og Aviators.

 • Korda Baiting Up
  Korda Baiting Up

  Korda går forrest når der skal tænkes i nye banebrydende produkter. Udbyttet af dette kan du købe her i form af Infuza, Krusha og Kutter.

  Alle yderst vigtige produkter til dig der gerne vil yde lidt ekstra for at få et ekstra take på dine ture.

 • Korda Dropzone
  Korda Dropzone

  Karpefiskeriet udvikler sig mere og mere, og derfor er det endnu mere vigtigt, at tacklerne bliver præsenteret på de rigtige spots. Derfor tilbyder vi Korda's udvalg af markør-flåd, som kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige spot med de perfekte bundforhold. 

 • Korda Fake Food
  Korda Fake Food

  Plastik-agn er blevet mere og mere brugt, og med Korda's unikke måde at koge flavours ind i plastikken på, får du en langtidsholdbar agn, som holder i flere år.

 • Korda Hooklinks & Lines
  Korda Hooklinks & Lines

  Korda har det hele i hooklinks, hvad enten du skal bruge coatede synkende hooklinks, mono hooklinks der er mere "usynlige" på bunden, eller bare almindelige flettede hooklinks.

 • Korda Hooks
  Korda Hooks

  Korda har udviklet et stort udvalg af kroge, som passer til alle former for karpefiskeri. Hvad enten du vil have en meget aggressiv kogning, eller du skal jagte de helt store karper med større mundviger. 

 • Korda Lead Systems
  Korda Lead Systems

  Kordas store udvalg af Lead Systems gør det muligt for dig, at fiske med den type præsentation som passer til dit fiskeri. Hvad enten du vil fiske med tube, running rig eller ønsker at blyet skal kunne slippe let under et take eller en fight.

 • Korda PVA Systems
  Korda PVA Systems

  Korda har lavet et bredt udvalg af PVA. Så er man typen der gerne vil kunne præsentere sit rig med lidt ekstra freebies, så kan du finde løsningen til netop dit fiskeri her. Hvad enten du bruger PVA bags, funnelweb til stickmix, eller bare gerne vil beskytte din boilie fra Krebs.

 • Korda Ready Tied Rigs
  Korda Ready Tied Rigs

  For hurtigere fiskeri og øjeblikkelige resultater, er du bare nødt til at prøve disse færdigbundede karperigs. Designet og bundet til perfektion, så selv de mest erfarne karpefiskere ikke vil have noget problem i at bruge dem i deres fiskeri. Hver rig er konstrueret af enten Supernatural Braid eller IQ2 Fluorocarbon, så uanset hvilke forhold du fisker under, så er der et materiale, der passer til netop dig.

  Hvert rig kommer endda i et stort udvalg af krogstørrelser og typer. Samtlige Ready-Rigs præsenteres pænt for at holde dem helt lige. Derfor ved du at materialerne vil være helt intakt, uden knæk, når du endelig skal til at bruge dem. Samtlige rigs fås også med de dedikerede Extenda Stopper og Bait Stopper i samme pakke - lige nok til at holde dig i gang!

 • Korda Rig Bitz
  Korda Rig Bitz

  Korda har alt hvad der skal bruges til at lave det perfekte rig, til den type fiskeri der lige passer til dig eller de omgivelser du skal prøve kræfter med. 

 • Korda Rig Toolz
  Korda Rig Toolz

  Korda er nytænkende på alle områder af karpefiskeri, og her kan du finde nogle af de redskaber der gør dit fiskeri meget lettere.

per page
Showing 1 - 9 of 95 items
Showing 1 - 9 of 95 items

Menu

Compare 0