Top sellers

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Sticky Baits produkter 

 • Sticky Baits Bloodworm
  Sticky Baits Bloodworm

  Bloodworms, eller røde myggelarver, er en af de største naturlige føderkilder for karperne, og for mange andre slags fisk. Disse larver stammer primært fra dansemyg, og dens røde farve stammer fra stoffet hæmoglibin. Dette stof er et protein, som er fyldt med ferrojern. Uden at det skal blive alt for nørdet, så er denne proteinkilde super sund for karperne. Smagen og duften er med til at få karperne til at "stole" på denne boilies/agn som en naturlig fødekilde.

 • Sticky Baits Fluoro Hookbaits & Pop-Ups
  Sticky Baits Fluoro...

  Sticky Baits Fluoro serie giver den ekstra kant, som er med til at vække karpernes nysgerrighed. Denne skrig-farvede hookbait- og liquidserie, giver dig et ekstra es i ærmet, og fiskes over en fodring af boilies/agn. Disse Hookbaits kan også bruges til stalking og dagsture, eller fisket over en fodring af pellets eller sticks.

  Hvis der virkelig skal spredes et boost af dufte, og tiltrække karper langt fra, så tilfør Glug/Dip til disse hookbaits, og lad det trænge godt ind over en lang periode. 

  Sticky Baits' serie af flavour-matchende pop-ups, dumbells og wafters, giver dig en hookbait/krogagn, som holder lidt længere, end hvis du fisker med en freezerbait på håret. Derudover får du en velbalanceret agn, som står helt perfekt over bunden, og vækker karpernes nysgerrighed. 

 • Sticky Baits Liquids & Dips
  Sticky Baits Liquids &...

  Dips og Liquids er uundværlige i en moderne karpefiskers arsenal. Disse flydende naturlige fødevare giver din hookbait/agn, pellets eller mix et ekstra boost. Dette frigiver dufte i vandet, som karper selv langvejs fra kan opfange. 

  Du kan endda lave din helt flavour-kombi, og blande de søde sager med nogle af de kraftige stinkere. Eller giv dine freebies og hookbaits en ekstra akttraktor, i form af en frigivende duftsky (Cloudy Liquids) som ligger sig over dit spot,

 • Sticky Baits Manilla
  Sticky Baits Manilla

  Denne flavour, som kan bruges året rundt, indeholder et højt opløseligt peanutprotein, udelukkende til rådighed for Sticky, og aldrig før brugt indenfor agn industrien. Hvis du nogensinde har brugt peanuts før, så vil du være klar over, hvor vanedannende karper finder dem. Men på grund af det høje fedtindhold, har det tidligere kun været muligt at anvende dem i små mængder - ikke mere! 

  Denne revolutionerende ingrediens er blevet delvist affedtet, og efterlader et slutprodukt, som karperne ikke kun finde uimodståelig. 

  Som med alle Sticky's agn, ligger hemmeligheden med Manilla bag mere end én ingrediens. Resten af blandingen består af en sammensat blanding, af blandede mælkeproteiner og birdfoods med en ekstraordinær duft. Vaniljen som er brugt, er ren Madagaskar vanille ekstrakt, som ikke blot vil resultere i hurtigere bid, men vil også give dig lyst til at spise hele posen selv!

 • Sticky Baits Tøj
  Sticky Baits Tøj

  Tøjserien fra Sticky Baits indeholder hue, caps, tee's og sweats. Især deres sweatshirts er super lækre, med opkradset fleece på indersiden, som giver ekstra varme, når der er brug for det.

 • Sticky Baits The Krill
  Sticky Baits The Krill

  Krill er uden tvivl Sticky Baits flagskib. Krill produkterne taler for sig selv, med de utallige af fangster som denne bait/agn har produceret i årenes løb. Dette produkt stammer fra små krebsedyr, som lever i plankton og grøde. Karperne elsker bl.a. at søge føde i grøden, og derfor er duften og smagen af Krill, noget der gør dem trygge når de søger føde.

  Krill Freezers kan bruges året rundt, især i de vande hvor det er lidt sværere at lokke karperne til at bide på.  

 • Sticky Baits Vor-Tex
  Sticky Baits Vor-Tex

  Vor-tex er en flavour der er et mix af ahornsirup og bukkehorn. 

  Ahornsirup er med til at give denne Freezerbait sin sødme, mens bukkehorn giver en kraftig krydret duft, samt gyldne farve. Bukkehorn kender man nok bedst fra kryderiet karry, deraf også farven og den krydrede duft.

  Denne kombination af flavours er det helt nye i bl.a. England. Resultaterne taler for sig selv, og kombinationen af det søde og det krydrede gør, at karperne ikke kan lade denne bait/agn gå forbi deres næse.  

per page
Showing 1 - 9 of 61 items
Showing 1 - 9 of 61 items

Menu

Compare 0