Sticky Baits Vor-Tex Shelf Lifes

Ny vare

Denne helårs bait består af en sand klassiker attraction, i kombinationen af bukkehorn og ren ahorn ekstrakt. Sticky mener, at disse 100% naturlige dufte er det, der gør Vor-Tex så enestående som en helårs agn.

Flere detaljer

349,00 kr

3 Varer
Advarsel: Sidste enheder på lager!

- +

Tilføj for at sammenligne.

 
Yderligere information

Siden de kom på markedet i 2011, har resultaterne på Vor-Tex boilies været forbløffende. De har ikke kun været en konsekvent karpe catcher, den er også blevet en hengiven følger på den store karper scene, efter den har ført til fangster af nogle af de mest prestigefyldte karper rundt omkring i verden.

 

Det er den komplekse matrix af ingredienser, der er byggestenen omkring denne agn, og som gør den så effektiv. I dem er kun de fineste letfordøjelige proteinkilder, i form af lav temperatur og præ-spaltet fiskemel, raffinerede mælkeproteiner og krillmel, blot for at nævne nogle få. Blandingen bliver derefter forstærket, ved at blande hurtige og langsomt frigivende energikilder og diverse naturligt fremskaffede vitaminer og mineraler.

 

Ved at skabe og tilbyde sådan en ønskelig fødekilde for karperne, har Sticky skabt en agn, der ikke kun virker med det samme i enhver sø, men fortsætter med at blive bedre med tiden. Uanset hvilken sø du fisker i, stor eller lille, eller jagter den helt store trofæ-karpe i landet, så er Vor-Tex den perfekte agn for dig.

 

Fås i 12mm, 16mm og 20mm i 1kg poser eller 5 kg poser.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

2 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Menu

Sammenlign 0