Sticky Baits The Krill Active Mix

Ny vare

59,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Tilføj for at sammenligne.

 
Yderligere information

Designet til at supplere resten af Krill sortimentet. Men et fantastisk supplement til stickmix, PVA poser, groundbaits og Spods, sammen med de andre typer baits. 

 

Dette mix er sat sammen med en boostet blanding af opløselige bestanddele, hvilket resulterer i en langt hurtigere frigivelse af dufte, end en kogt agn nogensinde kan opnå. Når det kommer i vand, så kommer Krill Active Mix virkelig til live, og frigiver små madrester, der vil stige gennem vandet. Dette tiltrækker karperne og giver dem den ekstra opmuntring til at søge føde.

Dette mix indeholder kun de fineste ingredienser såsom: LT-94 fiskemel, krebsdyr ekstrakter, ren krill mel, krill protein pulver og et par af Sticky's berømte Krill Pellets for en god konsistens.

Dette produkt er designet til karpefiskere, til brug i PVA poser, stickmix, men vil også appellere til en stor procentdel af lystfiskere, uanset deres mål. Ingen billige fyldstoffer er tilsat denne høje kvalitets mix. Det kan foreslås at booste det med Sticky's Pure Krill Liquid for den ultimative naturlige tiltrækning.

 

Fås i 900g og 2,5 kg poser.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

18 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Menu

Sammenlign 0