Sticky Baits The Krill Pure Liquid

Ny vare

119,00 kr

4 Varer

- +

Tilføj for at sammenligne.

 
Yderligere information

Af og til kommer der et produkt på markedet, som virkelig har wow faktor. En af disse små perler er Pure Krill Væske. 

 

Der er kun et par få liquids i agn-verdenen, der virkelig udskiller sig med hoved og skuldre over andre liquids, i form af tiltrækning, ernæring og langsigtet fiskeri. Pure Krill Liquid er uden tvivl en af ​​dem!

Den mest spændende liquid på markedet siden L-Zero-30. Faktisk, hvis man ser på det ud fra et videnskabeligt synspunkt, så ligger Pure Krill Liquid meget tæt på, pga. af sin utroligt næringsrige profil.

Efter høstning bliver krill formalet til en grød, og opvarmet til hydrolyse fase (pre-fordøjelse). Her bliver enzymer så tilsat, for at fremstille en kontrolleret nedbrydning af krill til en flydende hydrolysat. Det er i denne enzymbehandlingsfase, som gør Pure Krill Liguid til et fremragende, vandopløseligt flydende protein, der er yderst stimulerende for en karpes sanser.

Der er næsten en uendelig liste af arter, som dette produkt henvender sig til. Det kan bruges som belægning/soaking til pellets og boilies, men det kan også tilføjes til en PVA pose eller stick mix. Det kan inkorporeres i boiliesfremstilling eller tilsættes en blanding spod eller groundbait. Dens opløselig natur gør den velegnet til brug året rundt i hvilken som helst vandtemperatur. Hvis du ikke allerede har prøvet det, hvad venter du så på!

 

Leveres i 1L dunke.                                                      

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

18 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Menu

Sammenlign 0