Sticky Baits Manilla Shelf Lifes

Ny vare

119,00 kr

15 Varer

- +

Tilføj for at sammenligne.

 
Yderligere information

Denne flavour, som kan bruges året rundt, indeholder et højt opløseligt peanutprotein, udelukkende til rådighed for Sticky, og aldrig før brugt indenfor agn industrien. Hvis du nogensinde har brugt peanuts før, så vil du være klar over, hvor vanedannende karper finder dem. Men på grund af det høje fedtindhold, har det tidligere kun været muligt at anvende dem i små mængder - ikke mere! 

Denne revolutionerende ingrediens er blevet delvist affedtet, og efterlader et slutprodukt, som karperne ikke kun finde uimodståelig. 

Som med alle Sticky's agn, ligger hemmeligheden med Manilla bag mere end én ingrediens. Resten af blandingen består af en sammensat blanding, af blandede mælkeproteiner og birdfoods med en ekstraordinær duft. Vaniljen som er brugt, er ren Madagaskar vanille ekstrakt, som ikke blot vil resultere i hurtigere bid, men vil også give dig lyst til at spise hele posen selv!

Sticky's Shelflifes boilies, er denne meget tæt på Freezer udgaven som overhovedet muligt. Der er kun én forskel mellem de to blandinger, og det er det naturlige konserveringsmiddel, for at forlænge holdbarheden af agnen. 

Dette konserveringsmiddel er langt fra skadeligt, og dette gør denne agn egnet til en bredere kundebase. Dem der allerede bruger Manilla Freezer Bait, ved at det er værd at have et kilo eller to af Shelflifes i bilen.

 

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

13 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Menu

Sammenlign 0