Sticky Baits Bloodworm Active Mix

Ny vare

59,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Tilføj for at sammenligne.

 
Yderligere information

Designet til at supplere vores berømte Bloodworm boilies, men er også en fantastisk blanding til PVA, stix, groundbait og spod mixes med enhver af Sticky’s boilies. 

 

En basisblanding med et meget højt niveau, sammen med et boost af opløselige bestanddele, er med til at frigive dufte langt hurtigere end en kogt agn nogensinde kan opnå. Når dette mix rammer vandet, så vil Bloodworm Active mix virkelig kommer til live og frigive små madrester, der vil spredes i vandet. Dette vil tiltrække karperne og give dem det ekstra, der opmuntrer dem til at søge føde.

Dette mix indeholder kun de fineste ingredienser såsom: LT-94 fiskemel, krebsdyr ekstrakter, Robin Red, blodplasma og et par af Sticky’s berømte Bloodworm Pellets til at give en god tekstur.

Dette produkt er designet til karpefiskere der bruger PVA bags og sticks, men henvender sig også til andre lystfiskere. Ingen billige fyldstoffer er tilsat denne høje kvalitets mix. Prøv også at bruge liquid til dette mix, og du vil få en endnu mere naturlig fødekilde til karperne.

 

Fås i 900g og 2,5 kg poser

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

10 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Menu

Sammenlign 0