Udsalg

Korda Kaptor Wide Gape

Ny vare

Tidsbegrænset tilbud

29,50 kr

59,00 kr

19 Varer

- +

Tilføj for at sammenligne.

 
Yderligere information

Wide Gabe krogen er blevet en sand designklassiker, og har tegnet sig for flere store karper end nogen anden krog. Krogen er designet med fem graders indadvendt øje, kort skaft, stærkt smedet bøjning og skarp spids. Den kan bruges til pop-up og bottombait rigs.

 

Disse kroge repræsenterer det største gennembrud i krog fremstilling ... nogensinde. Korda tog deres kritikerroste Kurv Shank og coatede dem med branchens første farvede PTFE overflade, for at gøre dem endnu mere "usynlige" for karperne. Det ultra skarpe punkt er blevet efterladt uden belægning, fordi udviklingsholdet havde bemærket, at ikke-coatede punkter var skarpere. For at bevare den ultra skarpe spids, er hver krog påsat en gummi hætte. Denne proces sikrer, at det skarpeste punkt i karpeverdenen forbliver netop det. Hver krog er derefter pakket ind i en skræddersyet pakke, så den forbliver uberørt, indtil du har brug for dem.

Kaptor Wide Gabe er tilgængelig i Weed Green og Gravelly Brown camouflage. Farverne er nøje udvalgt til at matche de mest almindelige betingelser.

 

Fås i størrelse 4, 6, 8, 10 og 12

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

5 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Menu

Sammenlign 0