Bedst sælgende

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Solar Tackle produkter 

 • Solar Tackle Rod Setup
  Solar Tackle Rod Setup

  Uanset hvor man tager hen og fisker i udlandet, så vil man støde på en Englænder med en af disse set-ups fra Solar Tackle. Ultra stærkt slim-line design i rustfrit stål, som virkelig giver et lækkert look til din stangopstilling. 

 • Solar Tackle Candy Floss
  Solar Tackle Candy Floss

  Solar Tackle er kendt for denne ultra søde Candy Floss serie. Deres boilies/freezers er rullet på et lækkert nødde-mix, som er med til at give en ekstra sødme. En ultimativ serie til karpefiskeri året rundt. 

 • Solar Tackle Pop-Ups
  Solar Tackle Pop-Ups

  Solar Tackle er kendt for deres store variation af hookbaits/krogagn i forskellige flavours. De laves i søde, stinkere og stærke hookbaits/krogagn, og som pop-ups eller dumbells. Der er det hele til dit sortiment, hvis du skulle løbe ind i problemer med at få karperne på krogen. 

 • Solar Tackle Rig Gear
  Solar Tackle Rig Gear

  Her er alt godt til tacklebox. Både til de mange timer ved vandet, men også til de lange mørke vinteraftener, hvor fiske-feberen skal dulmes ved at lave rigs klar til sæsonen. 

  Der er alt hvad du skal bruge til dine rigs, og så er der endda ekstra meget i pakkerne. 

 • Solar Tackle Rig Tools
  Solar Tackle Rig Tools
 • Solar Tackle Top Banana
  Solar Tackle Top Banana

  Solar Tackle er kendt for denne velduftende Banana serie. Deres boilies/freezers er rullet på et lækkert nødde-mix, som er med til at give en ekstra sødme. En ultimativ serie til karpefiskeri året rundt. 

Viser 1 - 8 af 8
Viser 1 - 8 af 8

Menu

Sammenlign 0